Bir karıştırma kabında palet aparatı ile tüm malzemeleri yüksek hızda beş dakika boyunca karıştırın.
Her ekler hamuruna 20-30 gram olacak şekilde sıkın.
Bir karıştırma kabında çırpma aparatı ile Cremyvit ve suyu yüksek hızda beş dakika boyunca karıştırın.
Her ekler hamuruna 15 gram olacak şekilde sıkın.
Ekler hamurunun üst kısmını kesin ve alt kısmına biraz meyve dolgusu sıkın, ardından 10-15 gram krema sıkın.
Eklerin üst kısmına ince bir katman marzipan yerleştirin ve pembe glaze ile kaplayın.
Ekleri iki adet pembe plastik çikolata ile, şeker kulaklar gibi süsleyin.
Müşterilerinizi yaratıcı bir ekler ile şımartın. Klasik ekleri, renkli dekoratif unsurlar kullanarak yeni bir görünüme kavuşturmayı deneyin. İç dolguyu sürpriz tatlarla güncellemek, Sevgililer Günü veya Anneler Günü gibi özel anlar için ekstra bir dokunuş katacaktır!