Limonlu Katlı Pasta

İçindekiler

gr.
Kek için
Tegral Satin Moist Cake Chocolate 1000
Yumurta 400
Sıvıyağ 200
Su 225
Dolgu için
Ambiante 300
Deli Limon 120
Belcolade Blanc Selection 50
Üst kaplama için
Coverfil Bitter

Hazırlanışı

Kekin Hazırlanışı
  1. Kek malzemeleri orta hızda 3-5 dk. karıştırılır. 
  2. Yüksekliği 1 cm olacak şekilde yağlanmış fırın tepsilerine serilir ve 180 ⁰C'de 15 dk. pişirilir.

Dolgu hazırlanışı
  1. Ambiente çırpılır ve eritilmiş Belcolade Blanc Selection ve Deli Limon ile karıştırılır.

Dekorasyon
  1. Kekin üzeri traşlanarak düzleştirilir. 
  2. İlk katın üstüne dolgu sürülür ve ikinci kek katmanı yerleştirilir; onun da üzerine dolgu sürülür; son kek katmanı da yerleştirildikten sonra üzeri Coverfil Dark ile kaplanır.

Limonun ekşisi ve çikolatanın dayanılmaz birlikteliği...

Zorluk derecesi: