Limonlu Katlı Pasta

İçindekiler

gr.
Keki için
Tegral Satin Moist Cake Chocolate 1000
Yumurta 400
Sıvıyağ 200
Su 225
Dolgusu için
Ambiante 300
Deli Limon 120
Belcolade Blanc Selection 50
Üst kaplaması için
Coverfil Bitter

Hazırlanışı

Keki için

Tüm malzemeler mikserde 3-5 dk. karıştırılır. Hazırlanan karışım yüksekliği 1 cm. olacak şekilde yağlanmış fırın tepsilerine serilir ve 180 C'de 15 dk. pişirilir.

Dolgusu için

Ambiante çırpılır ve eritilmiş Belcolade Blanc Selection ve Deli limon karıştırılır. Pişirilen kek bir bıçak yardımıyla düzeltilir. İlk katın üstüne dolgu sürülür ve ikinci kek patı yerleştirilir. Hazırlanan kekin arasına dolgusu yapılır. Son kek patı yerleştirildikten sonra Coverfil Bitter ile kaplanır.

Limonun ekşisi ve çikolatanın dayanılmaz birlikteliği...

Zorluk derecesi: