Limonlu Katlı Pasta

İçindekiler

gr.
Keki için
Tegral Satin Moist Cake Chocolate 1000
Yumurta 400
Sıvı Yağ 200
Su 225
Dolgusu için
Ambiante Vegan 300
Deli Limon 120
Belcolade Blanc Selection 50
Üst kaplaması için
Coverfil Bitter

Hazırlanışı

Keki için

Tüm malzemeler mikserde 3-5 dk. karıştırılır. Hazırlanan karışım yüksekliği 1 cm. olacak şekilde yağlanmış fırın tepsilerine serilir ve 180 °C'de 15 dk. pişirilir.

Dolgusu için

Ambiante çırpılıp, eritilmiş Belcolade Blanc Selection ve Deli limon ile karıştırılır. Daha sonra hazırlanan kek 3 eşit pat olacak şekilde kesilir. İlk patın üstüne dolgu sürülür ve ikinci pat yerleştirilir tekrardan dolgu konulur. Son olarak kekin son patı yerleştirilip Coverfil Bitter ile kaplanır.

Limonun ekşisi ve çikolatanın dayanılmaz birlikteliği...

Zorluk derecesi: