Manon's Moka

İçindekiler

gr.
Deli Karamel 300
Classic Moka 30
Bütün fındık taneleri
Florex
Kaplama için
Belcolade Lait Selection

Yapılışı

Dolgu hazırlanışı
Deli Karamel Classic Moka ile karıştırılır.

Karamelize fındık hazırlanışı
Fındık taneleri Florex ile kaplanır ve 200 ºC'de 10 dk. pişirilir.

Uygulama
  1. Belcolade Lait Seletion ile para büyüklüğünde ince çikolata parçaları elde edilir. 
  2. Çikolata set olduktan sonra üzerine sıkma torbası ile dolgu kreması sıkılır.
  3. Dolgunun üzerine birer tane karamelize fındık yerleştirilir. 
  4. 1 saat civarında 18 ºC'de bekletilerek set olması beklenir. 
  5. Temperlenmiş Belcolade Lait Selection ile kaplanır.

Ağızda eriyen muhteşem bir çikolata...

Zorluk derecesi: