KEK
Yağ hariç tüm malzemeleri 7 dakika yüksek devirde karıştırın. Ardından yağı ekleyip 1 dakika düşük devirde karıştırın. Hazırlanan hamuru 40 cm x 60 cm boyutundaki tepsiye eşit şekilde yayın.
GANAJ
Süt, Festipak ve glikozu 85 °C’ye kadar ısıtın, ardından Chocolante Bitter’in üzerine dökün. El blenderı ile homojen bir kıvam alana kadar karıştırın. Sıcaklık 40 °C’nin altına düştüğünde tereyağını ekleyin ve tekrar blend edin.
KREMA
Çikolatayı eritip Ambiante ile homojen hale gelene kadar karıştırın.
KAPLAMA
Krema ve glikozu 85 °C’ye kadar ısıtın, ardından çikolatanın üzerine dökün. El blenderı ile homojen bir kıvam alana kadar karıştırın. Sıcaklık 40 °C’nin altına düştüğünde tereyağını ekleyin ve tekrar blend edin.
NAMA ÇİKOLATA
Hazırlanışı Festipak ve glikozu 85 °C’ye kadar ısıtın, ardından çikolatanın üzerine dökün. El blenderı ile homojen bir kıvam alana kadar karıştırın. Karışımın sıcaklığı 40 °C’nin altına düştüğünde tereyağını ekleyin ve tekrar blend edin. Karışımı çerçeve kalıba dökün ve çikolata odasında bir gece dinlendirin. Ertesi gün, 0,75 cm x 0,75 cm boyutlarında küpler halinde kesin.
BİRLEŞTİRME
Keki ortadan ikiye kesin, her parça 30 cm x 40 cm olacak şekilde ayırın. Pişmiş üst yüzeyine hazırlanan çikolatalı kremayı sürün. Size yakın olan üçte birlik bölüme 1,2 cm düz uçla ganaj sıkın. Altına 60 cm x 80 cm boyutlarında yağlı kağıt yerleştirerek, 40 cm olan kenardan başlayarak kek plakasını merdane yardımıyla rulo şeklinde sarın. Hazırlanan rulo pastayı sıkma torbası yardımıyla kaplayın ve üzerine çırpılmış çikolatalı krema ve Nama çikolata ile dekor yapın.