Konsantre Meyve Özleri

Tüm pastacılık uygulamaları için muhteşem lezzet..

Puratos Konsatre Meyve Özleri, mükemmel lezzet profili ile ürünlerinize ayrıclık katıp farklılaşmanızı sağlar. Düşük kullanım oranı ile (%3-10) güçlü aroma elde etmenin yanı sıra doğal renk ve lezzet zenginliği de kazandırır.

Puratos Konsantre Meyve Özleri'ni kullanmanın avantajları nelerdir?

  • Pişmeye ve donmaya dayanıklılık 
  • Homojen kıvam 
  • Uzun raf ömrü

Flavouring preparations

Puratos Konsantre Meyve Özleri'nin uygulama alanları nelerdir?

  • Kaplamalar 
  • Mus, dondurma 
  • Pastacılık kreması 
  • Çikolata uygulmaları/dolgular

Puratos Konsantre Meyve Özleri'nin çeşitleri:

Limon, portakal, çilek, frambuaz, karamel, moka

Konsantre Meyve Özleri

Ürünler

Classic Frambuaz

Konsantre Meyve Özleri

Yüksek oranda frambuaz içeren, tamamen doğal meyvelerle üretilmiş mükemmel lezzetli meyve özü

Classic Portakal

Konsantre Meyve Özleri

Yüksek oranda portakal içeren, tamamen doğal meyvelerle üretilmiş mükemmel lezzetli meyve özü

Classic Limon

Konsantre Meyve Özleri

Yüksek oranda limon içeren, tamamen doğal meyvelerle üretilmiş mükemmel lezzetli meyve özü.

Classic Moka

Konsantre Meyve Özleri

Yüksek oranda kahve içeren, tamamen doğal kahve çekirdekleriyle üretilmiş mükemmel lezzetli kahve özü

Classic Karamel

Konsantre Meyve Özleri

Yüksek oranda karamel içeren, tamamen doğal yöntemlerle üretilmiş mükemmel lezzetli karamel özü

Classic Çilek

Konsantre Meyve Özleri

Yüksek oranda çilek içeren, tamamen doğal meyvelerle üretilmiş mükemmel lezzetli meyve özü

Endüstriyel Pastacılık Merkezi

Endüstriyel Pastacılık Merkezimiz sektöre işlerini geliştirmek için ihtiyaç duydukları tüm imkanları ve araçları sağlayarak dünyanın her yerinden müşterilerimize yardımcı oluyor.

Keşfet

Hizmetlerimiz

İnovasyon Merkezi

Müşterilerimizin uluslararası trendlere yönelik derinlemesine araştırmalara erişimini sağlıyoruz. Eğitimler ve seminerlerle uzmanlığımızı sizlerle paylaşıyoruz.

Keşfet

Hizmetlerimiz