Çikolatalı Kahve

İçindekiler

gr.
Festipak 110
Belcolade Lait Selection 180
Belcolade Noir Selection 145
Süt 200
Kahve çekirdeği 20
Çözünebilir kahve 5
İlave malzeme
Süt 250

Hazırlanışı

Kahvenin hazırlanışı
  1. Festipak, süt, çözünebilir kahve ve kahve çekirdekleri 85 ºC'ye kadar ısıtılır. Süzülerek doğrudan çikolataların üzerine boşaltılır. 
  2. El mikseri yardımıyla homojen bir karışım elde edilene kadar karıştırılır ve 200 gr.'lık kaplarda buzdolabında saklanır. (Uzun süre saklanacak ise derin dondurucuda saklanabilir)

Servis
250 gr. sıcak süte 200 gr.'lık ganaj eklenir ve iyice karıştırılır. Shot bardaklarında servis edilir.

Kahvenizi çikolata ile zenginleştirebilirsiniz...

Zorluk derecesi: