Bütün malzemeler palet mikser yardımıyla 3 dk yoğurulur, 3-4 mm kalınlığında açılır, delinir ve fırın tepsilerine yayılarak 180°C de 15 dk pişirilir.
Taban hazırlanışı
Pişirilmiş bisküvi ufalanır ve oda sıcaklığında yumuşamış tereyağı, badem ve kayısı ile karıştırılarak hamur haline getirilir.
Cheesecake kalıbının tabanına 5 mm kalınlığında olacak şekilde yerleştirilir.
Cheesecake hazırlanışı
Çemberin yarısına kadar Deli Cheesecake doldurulur ve orta kısmına ince bir tabaka Vivafil Kayısı ve badem karışımı sıkılır.
Üzeri çember yüksekliğinde olacak şekilde Deli Cheesecake ile kapatılır ve düzleştirilir.
Pişirme
160°C'de 60 dk. pişirilir.
Servis
Cheesecake soğuduktan sonra çemberden çıkarılmadan önce üzerine Vivafil Kayısı sürülür ve düzleştirilir.
Sertleşmesi için 2-3 saat buzdolabında dinlendirilir. Daha sonra kalıp çıkarılıp dekore edilerek servis edilir. (Cheesecake'in set olma işlemini hızlandırmak için -18°C'de de dinlendirilebilir.)
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.