Cappuccino'lu İmza Ekler

İçindekiler

gr.
Ekler Hamuru
Tegral Clara Ultra 1000
Sıvıyağ 100
Su (45-50˚C arasında) 1500
Dolgu için
Cremyvit Beyaz 375
Su 1000
Classic Moka 65
Kaplama için
Tegral Patacrout 500
Esmer şeker 200
Tereyağ 200
Yumurta 50
Dekor için
Chantypak
Pudra şekeri

Hazırlanışı

Kırıntı hazırlanışı
Bütün malzemeler karıştırılır. Hamur 2 mm. kalınlığına kadar açılır, soğutulur ve ekler hamurlarının boyutuna uygun S şeklinde kesilir.

Ekler hamuru hazırlanışı
  1. Tegral Clara, sıvıyağ ve ılık su orta hızda 6 dk. karıştırılır. 
  2. Yağlanmış tepsiye sıkma torbası yardımıyla S şeklinde sıkılır. 160˚C’de 35-40 dk. pişirilir.

Dolgu hazırlanışı
  1. Cremyvit su ile 3 dk. çırpılır. 
  2. Elde edilen karışıma Classic Moka da eklendikten sonra homojen bir karışım elde edilinceye kadar karıştırılır.

Birleştirme
  1. Pişmiş ekler hamurları,ikiye bölünüp arasında dolgu kreması sıkılır. 
  2. Çırpılmış Chantypak ile küçük damlalar sıkılır ve üst parça ile kapatılır. 
  3. Üzeri pudra şekeri ile dekore edilir.

Ekler vitrininizi çeşitlendirin...

Zorluk derecesi: