Kahveli Ekler

İçindekiler

gr.
Pataşu hamuru
Tegral Clara Ultra 1000
Sıvıyağ 100
Su (45-50˚C arasında) 1500
Dolgu için
Cremyvit Sarı 375
Su 1000
Classic Moka 65
Kaplama
Carat Coverlux Bitter

Hazırlanışı

Pataşu hamuru hazırlanışı
  1. Tegral Clara, sıvıyağ ve ılık su orta hızda 6 dk. karıştırılır. 
  2. Yağlanmış tepsiye sıkma torbası yardımıyla istenilen büyüklüklerde sıkılır. 
  3. 160˚C’de 35-40 dk pişirilir.

Dolgu hazırlanışı
  1. Cremyvit, su ile 3 dk. çırpılır. 
  2. Elde edilen karışıma Classic Moka ilave edilir ve 2 dk. daha karıştırılır.

Birleştirme
  1. Pişmiş ekler hamurları ikiye bölünüp arasına dolgu kreması sıkılır. 
  2. Eklerin üzeri Carat Coverlux Bitter Konfiseri ile kaplanır.

Ekler vitrininizi çeşitlendirin...

Zorluk derecesi: