Ananas ve Susamlı Tam Buğdaylı Kek

İçindekiler

gr.
Kek için
Tegral Satin Tam Buğday 1000
Yumurta 350
Sıvıyağ 200
Su 225
Dekorasyon için
Brillo Sade
Ananas dilimleri
Susam

Hazırlanışı

Kekin Hazırlanışı
  1. Kek malzemeleri orta hızda 3 dk. karıştırılır. 
  2. Ortası çukur kek kalıbı yağlanır ve kenarları susam ile dekore edilir.
  3. Hazırlanan kek hamuru kalıba dökülür ve 180°C'de 25-30 dk pişirilir. (pişirme süresi kek kalıbının büyüklüğüne göre değişebilir)

Dekorasyon
  1. Kek soğuduktan sonra, üzeri ananas dilimleri ile dekore edilir.
  2. Ananasların üzeri Brillo Sade ile kaplanır.

Muhteşem bir kombinasyon...

Zorluk derecesi: