Mangolu Beyaz Pasta

İÇİNDEKİLER

HAZIRLANIŞ

Kek: Tegral White Sponge ve su düşük hızda 30 saniye boyunca karıştırılır. Daha sonra yüksek hızda 4 dakika daha karıştırılır. Ardından sıvı yağ da eklenerek düşük hızda tekrardan 30 saniye karıştırılır. Taban fırında* 180°C sıcaklıkta 25 -30 dakika boyunca pişirilir.

Beyaz Ganaj: Festipak, 90°C sıcaklığa kadar ısıtılır. Belcolade Blanc Selection Drop ilave edilip karıştırıldıktan sonra soğutulur. Kek ve beyaz ganaj birleştirildikten sonra 4°C sıcaklıkta soğutulur.

Dolgu: Cremyvit (Beyaz) ve soguk su mikserde iyice çırpılır. Uygun kıvamı elde etmek için 10 dakika dinlendirilir ve ikinci kez tekrar çırpılır.

Krema: Beyaz ganaj ve Festipak mikserde kabarana kadar çırpılır ve hazırlanmış Cremyvit (Beyaz) krema homojen şekilde karıştırılır. Ardından Vivafil Mango eklenir. İlk aşamada hazırlanan Tegral White Sponge kek eşit parçaya dikdörtgen olacak şekilde bölünür. Aralarına son aşamada hazırlanan krema sürülüp dikdörtgen şeklinde kesilen kekler birleştirilir.

Vivafil Mango ile Tegral White Sponge Uyumu

Zorluk derecesi: